Web Analytics
Menu
Your Cart

PLANET PURE

Producator: PLANET PURE Model: PLANETPURE09
Balsam bio pentru hainutele copiilor -aloe vera- 1L Planet Purepentru aproximativ 30 de spalariProdusele si detergentii Planet Pure sunt certificati de Austria Bio Garantie, fiind naturali, prietenosi cu hainele, cu pielea si cu mediul inconjurator. Ingredientele sunt derivate din plante, ..
40,00Lei
Producator: PLANET PURE Model: PLANETPURE02
Detartrant bio - lime si menta - 510ml-Planet PureDetartrant bio - lime si menta - 510ml Produsele si detergentii Planet Pure sunt certificati de Austria Bio Garantie, fiind naturali, prietenosi cu hainele, cu pielea si cu mediul inconjurator. Ingredientele sunt derivate din plante, f..
31,00Lei
Producator: PLANET PURE Model: PLANETPURE05
Detergent bio de vase pentru copii - aloe vera - 510ml- Planet PureProdusele si detergentii Planet Pure sunt certificati de Austria Bio Garantie, fiind naturali, prietenosi cu hainele, cu pielea si cu mediul inconjurator. Ingredientele sunt derivate din plante, fiind vegane.Detergent pentr..
19,00Lei
Producator: PLANET PURE Model: PLANETPURE06
Detergent bio pentru hainutele copiilor - aloe vera - 1.55L- Planet Pure-pentru aproximativ 38 de spalariDetergentii Planet Pure sunt certificati de Austria Bio Garantie, fiind fabricati pe baza de extract de nuci de sapun ecologice, fiind naturali, prietenosi cu hainele, cu piel..
66,00Lei
Producator: PLANET PURE Model: PLANETPURE04
Detergent bio universal concentrat cu ulei de portocale Power Multi-Cleaner 510ml -Planet PureProdusele si detergentii Planet Pure sunt certificati de Austria Bio Garantie, fiind naturali, prietenosi cu hainele, cu pielea si cu mediul inconjurator. Ingredientele sunt derivate din plante, f..
40,00Lei
Producator: PLANET PURE Model: PLANETPURE01
Nuci de sapun bio -500g -Planet PureNuci de sapun bio 500g Planet Pure cu saculet de bumbac inclus -pentru 105 de spalariNucile de sapun Planet Pure sunt certificate de Austria Bio Garantie, fiind naturale, prietenoase cu hainele, cu pielea si cu mediul inconjurator. Ideale pentru persoane..
48,00Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)