Web Analytics
Menu
Your Cart

Detergenti rufe bio

Detergenti rufe bio

Producator: PLANET PURE Model: PLANETPURE09
Balsam bio pentru hainutele copiilor -aloe vera- 1L Planet Purepentru aproximativ 30 de spalariProdusele si detergentii Planet Pure sunt certificati de Austria Bio Garantie, fiind naturali, prietenosi cu hainele, cu pielea si cu mediul inconjurator. Ingredientele sunt derivate din plante, ..
40,00Lei
Producator: ECOMAX Model: ECOMAX05
Balsam de rufe pentru bebelusi, fara miros, Ecomax 1.5 L..
52,00Lei
Producator: PLANET PURE Model: PLANETPURE06
Detergent bio pentru hainutele copiilor - aloe vera - 1.55L- Planet Pure-pentru aproximativ 38 de spalariDetergentii Planet Pure sunt certificati de Austria Bio Garantie, fiind fabricati pe baza de extract de nuci de sapun ecologice, fiind naturali, prietenosi cu hainele, cu piel..
66,00Lei
Producator: ECOMAX Model: ECOMAX11
DESCRIERE PRODUSDetergentul fara miros are o formula premiata si este cel mai vandut detergent eco de rufe din Canada. Este fabricat cu ingrediente vegetale de cea mai inalta calitate, cu continut scazut de spuma, iar formula nu contine reziduuri chimce si este sigura pentru folosirea in apa calda, ..
49,00Lei
Producator: BIOPURO Model: BP300017
Detergent hipoalergen pentru hainutele copiilor bio 1L-BIOPURO-fara parfum, fara enzime-Detergentii Biopuro sunt certificati hipoalergen, astfel aveti garantia ca nu contin nichel, crom si cobalt (peste 75% dintre alergiile la detergenti sunt cauzate de aceste metale).Detergentii Biopuro:-sunt certi..
28,00Lei
Producator: Sodasan Model: SODASAN50080
Detergent Praf Bio Pentru Spalari Grele Rufe Albe si Color 1,2 kg -SodasanAre o putere mare de curatare, fabricat la cea mai inalta calitate din sapun obtinut din uleiuri organice,fara enzime si OMG, testat dermatologic.Recomandari utilizare: pentru toate tipurile de tesaturi, putand fi utilizat la ..
60,00Lei
Producator: ECOMAX Model: ECOMAX07
Detergent rufe fara miros, pt bebelusi- 1.5 L (50 spalari)DESCRIERE PRODUSEste nevoie de o cantitate foarte mica de produs, deoarece detergentul este foarte concentrat, oferind 50 de spalari in sticla de 1.5 L.Produsul este hipoalergenic, nu contine organisme modificate genetic sau parfum si este sp..
55,00Lei
Gel non-caustic pentru curatarea cuptorului-500 ml
Out Of Stock
Producator: ECOZONE Model: ECOZONE02
Gel non-caustic pentru curatarea cuptorului-500 mlSolutia pentru curatarea cuptorului este non-caustica, inodora si contine particule neabrazive ce inlatura cu usurinta cele mai dure pete, grasimea si murdaria.Acesta solutie naturala este sigura de utilizata de catre persoanele sensibile si nu cauze..
37,00Lei
Producator: Sodasan Model: SODASAN50080
Inalbitor Bio Si Pt Pete Pe Baza De Oxigen- 500 Gr- Sodasan (punga)Pe baza de percarbonat de calciu, ideal pentru rufe albe si color. Punga de 500 gr.Fara clor, fara substante toxice sau înalbitori optici. Previne sau elimina îngalbenirea hainelor albe, bun pentru petele din hainele color.Beneficii:..
27,00Lei
Producator: PLANET PURE Model: PLANETPURE01
Nuci de sapun bio -500g -Planet PureNuci de sapun bio 500g Planet Pure cu saculet de bumbac inclus -pentru 105 de spalariNucile de sapun Planet Pure sunt certificate de Austria Bio Garantie, fiind naturale, prietenoase cu hainele, cu pielea si cu mediul inconjurator. Ideale pentru persoane..
48,00Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)